Επαγγελματίες

καθαρισμοι σε καφετεριες

Επαγγελματικός χώρος
Καθαριότητα – Υγιεινή

Στυλ ίσως. Ανάγκη μπορεί. Με βεβαιότητα όμως απόλαυση ή στάση ζωής ή ευ ζην.

Η Cleaning Bros εμπνέεται από τις ανάγκες καθαριότητας και υγιεινής στους χώρους εργασίας. Έτσι, με διαρκή αναζήτηση, προσαρμόζει και εφαρμόζει σήμερα υπηρεσίες βιο-καθαρισμού του αύριο.

Ο βιο-καθαρισμός είναι ο φυσικός τρόπος για να απελευθερώσετε το εργασιακό σας περιβάλλον από ανεπιθύμητους εμφανείς και αφανείς ρύπους, μικροοργανισμούς και μικροβιακά φορτία. Μια χειρονομία ευθύνης και ανανέωσης που βελτιώνει καθοριστικά την ψυχοσωματική ισορροπία, την υγιεινή και την αποδοτικότητα των εργαζομένων.Η επαγγελματική σας στέγη αποτελεί έναν συνδυασμό εμφάνισης, λειτουργικότητας και αποτελεσματικότητας. Η εκτίμηση και η εμπιστοσύνη των πελατών σας αποτελεί ένα νεύμα αποδοχής στην επαγγελματική σας οντότητα.

Παρεχόμενες υπηρεσίες βιοκαθαρισμού ή επιλογές βιοκαθαρισμού

  • Χώρους εργασίας, υποδοχής, σίτησης και υγιεινής.
  • Έπιπλα επιχειρήσεων χρήσης εργαζομένων, πελατών.(καρέκλες,καναπέδες)
  • Τραπεζοκαθίσματα, πάγκους, καναπέδες χώρων εστίασης (bar, café, εστιατόρια κλπ.)
  • Και ότι άλλο…

Μέθοδοι βιοκαθαρισμού

Όπως και στον προσωπικό χώρο

  • Επαγγελματικό σύστημα απορρύπανσης στεγνού βιο-καθαρισμού…..
  • Επαγγελματικό σύστημα υγρού βιο-καθαρισμού…..
  • Σκευάσματα καθαρισμού και περιποίησης υλικών, φιλικά προς το περιβάλλον και τον άνθρωπο, . Ορατά αποτελέσματα, αισθητική αναγέννηση και ουσιαστική αναζωογόνηση τους ( υφάσματα, δερματίνες, δέρματα).

Βιολογικός Καθαρισμός

Υπηρεσίες Βιοκαθαρισμού Για επαγγελματίες

Σας απαλλάσσουμε από την διαδικασία της μετακίνησης και ερχόμαστε στο χώρο σας. Λειτουργούμε σε ώρες της επιλογής σας, ώστε να μην επηρρεάζεται η εύρρυθμη λειτουργία της επιχείρησής.

Εστίαση

Αναλαμβάνουμε τον βιοκαθαρισμό χώρων εστίασης. Εστιατόρια, μπαρ, καφέ. Βιολογικός καθαρισμός των χρηστικών επίπλων στον επαγγελματικό χώρο σας σε ώρες της επιλογής σας. Έτσι ώστε να μην επηρρεάζεται η εύρρυθμη λειτουργία της επιχείρησής.

Ξενοδοχειακές Μονάδες

Βιοκαθαρισμός ξενοδοχειακών μονάδων. Βιολογικός καθαρισμός των χρηστικών επίπλων και των στρώματων για την επιχείρησή σας σε ώρες της επιλογής σας. Έτσι ώστε να μην επηρρεάζεται η εύρρυθμη λειτουργία της.​

επαγγελματικά οχήματα

Βιοκαθαρισμός επαγγελματικών οχημάτων. Φορτηγά, λεωφορεία, VIP αυτοκίνητα. Βιολογικός καθαρισμός στο χώρο σας.

Επαγγελματικοί Χώροι

Η εταιρεία μας μπορεί να σας προσφέρει τον μηνιαίο καθαρισμό του επαγγελματικού σας χώρου. Χωρίς τη χρήση χημικών, παρα μόνο με την χρήση ατμού.

Ενημερωνόμαστε

Εξειδίκευση

Lorem ipsum dolor sit amet, cons ctetur adiop iscing elit, sed do eiusmod tempor incid didunt ult labore et dolore magna aliqua ryuti dfyo jfko desr.

Λειτουργούμε με γνώμονα την

Ποιότητα

Lorem ipsum dolor sit amet, cons ctetur adiop iscing elit, sed do eiusmod tempor incid didunt ult labore et dolore magna aliqua ryuti dfyo jfko desr.

Παραμένουμε σύγχρονοι

Εξοπλισμός

Lorem ipsum dolor sit amet, cons ctetur adiop iscing elit, sed do eiusmod tempor incid didunt ult labore et dolore magna aliqua ryuti dfyo jfko desr.
βιολογικος καθαρισμος στρωματος

Έχουμε τις απαντήσεις για εσάς

ρωτήστε μας Οτιδήποτε

Όλες οι τιμές είναι διαμορφωμένες με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι εφικτές για όλους, γιατί η καθαριότητα για εμάς δεν είναι πολυτέλεια είναι υγιεινή

Ένας βιοκαθαρισμός έχει διάρκεια ανάλογη της κατάστασης του χρηστικού επίπλου. π.χ. για ένα στρώμα υπολογίζουμε τουλάχιστον 1 ώρα  το ίδιο και για τον καθαρισμό καναπέ (τριθέσιου). Ενώ ο βιολογικός καθαρισμός αυτοκινήτου υπολογίζουμε τουλάχιστον 2 με 2,5 ώρες.

Η διαθεσιμότητα εξαρτάται από την εποχή, καθώς από την άνοιξη και μετά ή ζήτηση είναι μεγαλύτερη καθότι ευνοεί ο καιρός. Καλό είναι γενικά να είναι καλό να καλείτε 2-3 μέρες νωρίτερα από την ημέρα που επιθυμείτε.

Οι διαδικασίες βιολογικού καθαρισμού στρώματος και καθαρισμού καναπέ γίνονται στον χώρο σας.
Η διαδικασία καθαρισμού αυτοκινήτου μπορεί να γίνει στον χώρο σας εφόσον υπάρχει κατάλληλος χώρος αλλά και στον χώρο μας

Τα χρηστικά έπιπλα, δεν είναι έτοιμα για χρήση εφόσον έχετε επιλέξει ολόκληρο το πακέτο καθαρισμού που περιλαμβάνει και στεγνό καθαρισμό και πλύσιμο, καθότι με το πέρας της εργασίας χρειάζεται κάποιες ώρες να στεγνώσει. Ενώ εάν επιλέξετε στεγνό καθάρισμα μόνο είναι έτοιμα για χρήση. 

Ο χρόνος στεγνώματος ποικίλει. Εξαρτάται από τις καιρικές συνθήκες. Από το πόσο λερωμένο είναι το αντικείμενο προς καθαρισμό αλλά και απ΄το είδος του υλικού

Τα υλικά που χρησιμοποιούμε για την διαδικασία καθαρισμού είναι προσεκτικά επιλεγμένα. Εξειδικευμένα για τέτοιες διαδικασίες αλλά και με γνώμονα της ασφάλειας του περιβάλλοντος του ανθρώπου και των κατοικιδίων. Ξεκινώντας από την ασφάλεια ως προϊόν αλλά και από την συσκευασία τους που είναι 100% ανακυκλωσιμη

Από εσάς χρειαζόμαστε το χρηστικό έπιπλο διαθέσιμο. Να μας ενημερώσετε αν υπάρχει κάποια αλλεργία και σε τι. Όσο αφορά το αυτοκίνητο  μια παροχή ρεύματος το πολύ 25m

Ωράριο Λειτουργίας

Ωράριο Επικοινωνίας