Επαγγελματικά οχήματα

επαγγελματικά οχήματα

Πούλμαν - φορτηγά - taxi - vip αυτοκίνητα

Ένα επαγγελματικό καθαρό αυτοκίνητο όπως ένα ταξί, ένα vip van ή αυτοκίνητο (λιμουζίνα) μπορεί να λειτουργήσει θετικά στην δουλειά σας. Kαθώς οι αξιολογήσεις που αφήνουν πλέον οι πελάτες παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο για τους επίδοξους πελάτες. Το ίδιο βέβαια ισχύει και για τα πούλμαν.

Από την άλλη τώρα στους επαγγελματίες οδηγούς φορτηγών, είναι θέμα υγιεινής καθότι το αυτοκίνητο λειτουργεί σαν ένα δεύτερο σπίτι επομένως είναι δεδομένη η ανάγκη να διατηρείται ο χώρος καθαρός όπως ακριβώς και στο σπίτι.

Η Cleaning Bros προσφέρει βιολογικό καθαρισμό στο όχημα σας, στον χώρο που μπορεί να είναι σταθμευμένο, έτσι δεν χρειάζεται να μεταβείτε σε κάποιο χώρο, που ειδικά για μεγάλα οχήματα όπως φορτηγά και πούλμαν η πρόσβαση να είναι δύσκολη.

Πούλμαν - Νταλίκες - taxi - vip αυτοκίνητα

Καθαρισμός επαγγελματικών αυτοκινήτων

Ο βιολογικός καθαρισμός αυτοκινήτου, όπως συνηθίζεται λανθασμένα να λέγεται, ή βιοκαθαρισμός αυτοκινήτου όπως είναι το σωστό, είναι η διαδικασία κατά την οποία απορρυπαίνουμε τους εσωτερικούς χώρους του αυτοκινήτου.
Ως απορρύπανση ορίζεται η διαδικασία κατά την οποία απομακρύνουμε ρύπους ορατούς και μη, από όλες τις επιφάνειες.
Η διαδικασία του “βιολογικού καθαρισμού” – βιοκαθαρισμού του αυτοκινήτου μπορεί να γίνει σε υφασμάτινες επιφάνειες αλλά και σε δερμάτινες, η διαφορά τους είναι στην διαδικασία καθαρισμού αλλά και στα υλικά.

Βιοκαθαρισμός - βιολογικός καθαρισμός σε καναπέ.

επαγγελματικά μηχανήματα

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στο εμπόριο επαγγελματικών μηχανήματων καθαρισμού.  Περισσότερες λεπτομέρειες για  ατμοκαθαριστές μπορείτε να δείτε εδώ. Για οποιαδήποτε άλλη λύση επιθυμείτε, επικοινωνήστε μαζί μας.

ενδιαφέρεστε κι εσείς για μια προσφορά

επικοινωνήστε μαζί μας για νας εξυπηρετήσουμε

Δείτε αναλυτικά τις διαδικασίες που ακολουθούμε για τον βιοκαθαρισμό - βιολογικό καθαρισμό των οχημάτων.