Καθαρισμός επαγγελματικών χώρων

Καθαρισμός

επαγγελματικών χώρων

Στο κομμάτι των επαγγελματικών χώρων η εταιρία μας μπορεί να σας προσφέρει τον μηνιαίο καθαρισμό του επαγγελματικού σας χώρου. Ενώ συγχρόνως μπορούμε να προβούμε και σε καθαρισμό των καθισμάτων στα γραφεία η στους χώρους αναμονής (βιοκαθαρισμό) ώστε ακόμα κι αυτά να συντελούν στην όμορφη και καθαρή εμφάνιση του χώρου. Επίσης με την βοήθεια του ατμού μπορούμε να κάνουμε ειδικούς καθαρισμούς π.χ. στους τοίχους κλπ. 
Αναλαμβάνουμε και αρχικούς καθαρισμούς επαγγελματικών χώρων π.χ μετά από ανακαίνιση.

Η Cleaning Bros σας παρέχει υπηρεσίες καθαρισμού του επαγγελματικού σας χώρου, εκτός του ωραρίου σας, ώστε να μην επηρρεάζεται η εύρυθμη λειτουργία της επιχείρησής σας.

επαγγελματικοί χώροι

ειδικοί καθαρισμοί

Επίσης έχουμε την δυνατότητα να προχωρήσουμε σε ειδικούς καθαρισμούς όπου χρειάζεται. Ειδικότερα σε μέρη που δεν φτάνει το ανθρώπινο χέρι με την βοήθεια επαγγελματικών – βιομηχανικών μηχανημάτων καθαρισμού με ατμό με την θερμοκρασία να φτάνει τους 154οC και πίεση στα 10bar.

επαγγελματικά μηχανήματα

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στο εμπόριο επαγγελματικών μηχανήματων καθαρισμού. . Περισσότερες λεπτομέρειες για ατμοκαθαριστές μπορείτε να δείτε εδώ.Για οποιαδήποτε άλλη λύση ενδιαφέρεστε επικοινωνήστε μαζί μας

ενδιαφέρεστε κι εσείς για μια προσφορά

επικοινωνήστε μαζί μας για νας εξυπηρετήσουμε

Βιοκαθαρισμός - βιολογικός καθαρισμός επαγγελματικών χώρων.

Δείτε αναλυτικά τις διαδικασίες που ακολουθούμε για τον βιοκαθαρισμό - βιολογικό καθαρισμό των χρηστικών επίπλων.