Ξενοδοχειακές Μονάδες

Βιολογικός Καθαρισμός

ξενοδοχειακές μονάδες

Όπως όλοι γνωρίζουμε πλέον, βάση νόμου οι ξενοδοχειακές μονάδες υποχρεούνται μια φορά τον χρόνο τουλάχιστον, να προχωρούν σε καθαρισμό στρωμάτων οι ίδιοι, εάν διαθέτουν τον κατάλληλο εξοπλισμό, ή να αναθέτουν την διαδικασία σε εξειδικευμένο συνεργείο καθαρισμού.

Αναλαμβάνουμε τον καθαρισμό των στρωμάτων του ξενοδοχείου σας και τον καθαρισμό των καθισμάτων εστιατόριο στον χώρο αναμονής και των καναπέδων στο σαλόνι  ή όπου αλλού υπάρχουν χρηστικά έπιπλα. 

Επιχειρήσεις Φιλοξενίας

Καθαρισμός ξενοδοχειακών μονάδων

Επίσης έχουμε την δυνατότητα να προχωρήσουμε σε ειδικούς καθαρισμούς όπου χρειάζεται. Ειδικότερα σε μέρη που δεν φτάνει το ανθρώπινο χέρι με την βοήθεια επαγγελματικών – βιομηχανικών μηχανημάτων καθαρισμού με ατμό με την θερμοκρασία να φτάνει τους 154οC και πίεση στα 10bar.

επαγγελματικος - οικιακος ατμοκαθαριστης

επαγγελματικά μηχανήματα

Για τα ξενοδοχεία η εταιρία μας, σε συνεργασία με την SteamItaly, αναπτύσσει το Green Hotel Method .  Η μέθοδος αυτή, ήδη εφαρμόζεται σε ξενοδοχεία του εξωτερικού . Το project αφορά την χρήση ατμού στο σύνολο του καθαρισμού του ξενοδοχείου σας. Εμείς σας προσφέρουμε την τεχνογνωσία – εκπαίδευση χρήσης των ατμοκαθριστών αλλά και τα μηχανήματα. Τα οποία διαθέτουν βεβαιώσεις για την αποτελεσματικότητα καθαρισμού σε ελάχιστους χρόνους. Mε αυτόν τον τρόπο επενδύετε σε έναν αξιόπιστο συνεργάτη καθαρισμού που θα σας αποταμιεύσει χρήματα -οικονομία , καθώς στόχος είναι η μείωση χρήσης χημικών. 

Η εταιρεία μας εμπορεύεται
επαγγελματικά μηχανήματα καθαρισμού. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να προμηθευτείτε επαγγελματικές λύσεις , επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε μαζί και να καταλήξουμε στην πιο αποτελεσματική λύση. Περισσότερες λεπτομέρειες για τους ατμοκαθαριστές μπορείτε να δείτε εδώ. Για σκούπες ηλεκτρικές επαγγελματικές ειδικών προδιαγραφών επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά είτε με email.

ενδιαφέρεστε κι εσείς για μια προσφορά

επικοινωνήστε μαζί μας για νας εξυπηρετήσουμε

Καθαρισμός Ξενοδοχείου

Δείτε αναλυτικά τις διαδικασίες που ακολουθούμε για τον βιοκαθαρισμό - βιολογικό καθαρισμό των χρηστικών επίπλων και των στρωμάτων.